Effektive Arsenal slår PSG i Champions League-brag

arsenal
Foto: M R Karim Reza, Wikimedia

Arsenal fortsætter deres gode form fra Premier League og viser også styrke i Champions League. I tirsdagens storkamp på hjemmebane sikrede Arsenal sig en 2-0 sejr over Paris Saint-Germain.

Ifølge BT var det Kai Havertz, der efter 20 minutter bragte Arsenal foran, da han udnyttede et indlæg fra Leandro Trossard og fik bolden i mål lige foran PSG’s målmand Gianluigi Donnarumma. BT beskriver, hvordan den italienske keeper heller ikke gjorde noget heldigt indtryk ved Arsenals andet mål, hvor Bukayo Sakas frisparksbold fik lov at passere hele PSG’s forsvar og en passiv Donnarumma.

Selvom PSG havde masser af boldbesiddelse, manglede de offensiv kvalitet til for alvor at true Arsenal, skriver BT. Efter en times spil forsøgte PSG-træner Luis Enrique at vende kampen ved at sende Fabián Ruiz og Randal Kolo Muani på banen, hvilket gav lidt mere fart i PSG’s angrebsspil. Men trods enkelte chancer, som blandt andet førte til et skud på overliggeren, kunne gæsterne ikke finde vej til netmaskerne.

Ifølge BT appellerede PSG-spillerne senere i kampen for straffespark, da Arsenals Riccardo Calafiori ramte bolden med armen, men dommeren valgte ikke at fløjte for situationen.

Med denne sejr har Arsenal nu fire point efter de første to kampe i det nye Champions League-format og ser ud til at være en seriøs kandidat til at spille med blandt Europas bedste.

Skriv en kommentar

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu. Hvorfor ikke være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *