Manchester City udligner Manchester Uniteds Champions League-rekord med sejr over Bratislava

Manchester City
Foto: Hameltion, Wikimedia

Manchester City fortsætter deres imponerende form i Champions League og har med en dominerende 4-0 sejr over Slovan Bratislava udlignet en rekord, der tidligere blev holdt af rivalerne Manchester United.

Ifølge Sportsmole kom City stærkt fra start i kampen og fik hurtigt scoret to mål. Ilkay Gundogan og Phil Foden fandt begge vej til netmaskerne inden for de første 15 minutter, hvorefter Erling Haaland også kom på tavlen lige før timen. Haaland blev senere skiftet ud til fordel for akademispilleren James McAtee, der scorede sit første mål for klubben og afsluttede den succesfulde udebaneoplevelse.

Med denne sejr har Manchester City nu fire point i gruppespillet og har samtidig matchet Manchester Uniteds rekord for længst uafgjort stime i Champions League-historien. Ifølge Sportsmole har City nu været uden nederlag i 25 europæiske kampe, hvilket svarer til Uniteds rekord fra september 2007 til maj 2009.

Denne imponerende stime inkluderer Uniteds triumf i Champions League over Chelsea i 2008, før de blev slået af Barcelona i finalen i 2009. Citys nuværende stime kommer, efter at de blev elimineret af Real Madrid i kvartfinalen sidste sæson, trods en solid indsats i de to opgør.

Med denne sejr ser City nu frem til muligheden for at tage rekorden for sig selv, når de i deres næste Champions League-kamp møder Sparta Prag på hjemmebane den 23. oktober. Først er fokus dog på lørdagens Premier League-opgør mod et ubesejret Fulham-hold, der har haft en stærk start på sæsonen.

Skriv en kommentar

Kommentarer

Ingen kommentarer endnu. Hvorfor ikke være den første?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *