Schmeichel og Celtic fik lærestreg mod Dortmund i Champions League

Kasper Schmeichel

Celtic og Kasper Schmeichel havde en hård aften i Champions League, da de tirsdag mødte Borussia Dortmund. Skotterne blev slået hele 1-7 på udebane, og det var særligt i første halvleg, at Schmeichel og co. havde svært ved at følge med.

Ifølge BT satte den danske målmand selv værterne i gang, da han begik et straffespark allerede efter fem minutter. BT citerer Celtics cheftræner, Brendan Rodgers, som siger, at “det var en meget, meget hård aften for os. De var bedre end os her til aften.”

Rodgers påpegede også, at Dortmund var kyniske og udnyttede alle Celtics fejl. “Jeg tror aldrig, at jeg har været med i en kamp, hvor vitterligt hver eneste fejl blev straffet,” lød det fra Rodgers, ifølge BT.

Selvom anden halvleg var en smule bedre for Celtic, var det ikke nok til at forhindre Dortmund i at score yderligere. Brendan Rodgers anerkendte modstandernes kvalitet og sagde ifølge BT, at “Dortmund var effektive, hensynsløse og et fremragende hold.”

Celtic står nu med én sejr og ét nederlag i Champions League-gruppespillet og skal bruge lærestregen fra denne kamp til at forbedre sig fremadrettet, mener Rodgers.